Christian Peter Sekjær

Christian Peter er bassist og spiller/har spillet med bl. a. Télé Rouge, Kandy Kolored Tangerine, Rasmus Walther, Massasolo, Johnny Stage, Anders Mouridsen.

I studiet skriver og producerer Christian Peter for danske og udenlandske kunstnere – med fokus på melodi og tekst.


Diskografi

  • 2020 Anders Mouridsen (TBA)
  • 2020 Télé Rouge – Etoile Binaire – Sleeping Androids
  • 2017 Thomas Tang – Råt For Usødet, – Target Records
  • 2015 Télé Rouge – Transformation, – ArtPeople / Divine Records
  • 2015 Johnny Stage – Rock Ola, – Target Records
  • 2013 Valente Bertelli – Music for Rooftops, – Independent
  • 2012 Kandy Kolored Tangerine – Skygaze, – EMI
  • 2012 Télé Rouge – Una Presenté, – Rillbar
  • 2010 Among Relatives – This Room,  – Atlantic Records
  • 2009 Kandy Kolored Tangerine – The Perfect Swell, – Sweet Kandy



Anders Børup

I studiet arbejder jeg med live sessions med eksperimenterende improvisation, kompositioner og lyd-installationer.

Som sanger arbejder jeg med stemme og lyd som virkelighedens vej til det abstrakte. I computeroscillation og elektronik opstår personlige, improvisatoriske fortællinger. Tonen er udforskende, mild og vild. Lyden er vejen. Stemmen er midlet. Øret undfanger.

Jeg har arbejdet med stemmen hele livet i vidt forskellige sammenhænge: Børneopera, lydkor, orkester for raketopsendelser, lyd-installationer, computerspil, computerbaseret musik, improvisationer.

Eksempler på improvisation med elektronik og stemme: SMELT (Anders Børup + Randi Pontoppidan) | Solokoncert i Brønshøj Vandtårn Se flere projekter på tonehoved.dk.


Samarbejder

  • Smelt: Randi Pontoppidan, Anders Børup
  • Kristian Tangvik
  • CAM: Claus Poulsen, Mads Paluszewski-Hau, Anders Børup
  • BESPEAK: Makiko Hirabayashi, Dali Faitelson, Randi Pontoppidan, Soma Allpass, Anders Børup
  • CEO Bend-O-Rama: Mads Paluszewski-Hau, Ulf Johannesson, John Alex Hvidlykke, Adrian Price
  • Lydkoret WHOP


Mik Neumann

Mik Neumann er lydmand, producer og musiker (sax).

Han har arbejdet fast som lydmand for NHØP i 15 år, Radioens Big Band, Copenhagen Jazzhouse, Montmartre og som turnerende lydmand for et utal af kunstnere.

Mik har optaget, mixet og produceret indspilninger for og med bl.a.

Erling Kroner BigBand, Six City Stompers, Eliel Lazo, Hans Ulrik, Line Gårdmand, Lasse & Mathilde, Rodney Green, Felix Moseholm Isaiah J. Thompson, Zier Romme, Jesper Lundgaard Enrico Pieranunzi, Carsten Dahl, Eddie Gomez, Didier Lockwood,, Niels Lan Doky, Kenny Washington, Lazlo Dahns , Louis Hayes, Tomas Frank, Bernt Rosengren, Ole Rømer, Willard Peterson, Mette Jul, NHØP Mulgrew Miller, Matthias Petri, Daniel Frank, Greg Hutchinson, Nikolaj Bentzon, Mads Thorsen, New Deal, Christian Sands, Thomas Fonnesbæk, Alex Riel, Paolo Russo, Sussi Hyldgaard m.fl.

Kontakt
hothutrec@gmail.com
Tlf. 20719498